Back to All Events

Livepod Göteborg, Henriksberg

Under tre fredagskvällar i höst bjuder Ståuppklubben in till livepodcast i Henriksbergs anrika källare. På höstens sista podcastfredag får vi besök av Dilan Apak och Moa Lundqvist.

DILAN & MOA
Dilan & Moa är en podcast med Dilan Apak och Moa Lundqvist (Tankesmedjan i P3, Dilan & Moa i P3). De är några av Sveriges absolut flitigaste livepoddare. Efter ett år av att ha spelat in sin podcast i trygghet i Dilans vardagsrum tog de steget och började möta sin publik live för att generöst dela med sig av allt de lärt sig under sina år i den mentala puberteten. Alla har erfarenhet av socialt svåra situationer eller allmänna misslyckanden, men alla har inte möjlighet att få livscoachning i retrospekt av södra Malmös mest kända ångestpoddare.

Insläpp 19.00, på scen 20.00.

Earlier Event: December 13
Dilan och Moa kör livepod
Later Event: February 28
IMPROVISATIONSFÖRESTÄLLNING, Malmö