Back to All Events

Det nya tråkiga med Dilan Apak och Moa Lundqvist

  • Henriksberg i Göteborg Stigbergsliden Gothenburg, Västra Götalands län Sweden (map)

Dilan Apak och Moa Lundqvist kommer till Göteborg med "Det nya tråkiga"; en föreläsningsshow om generationsforskning kring 90-talister. För första gången (i världshistorien) uttalar sig två 90-talister om myterna, idéerna och vetenskapen kring generationen som kallas "the new boring".

Varför vill 90-talister inte dricka sprit i enorm utsträckning? Hur påverkades generationen av "Sunset beach?" Och finns det något samband mellan sovjets fall och den ångest 90-talister får efter gymnasiet?

SVAR PÅ ALLT DETTA OCH MER DEN 18/3 PÅ HENRIKSBERG!

Det nya tråkiga görs av och med Dilan Apak och Moa Lundqvist, internationella superkändisar som hörts- och hörs i Tankesmedjan i P3 och podcasten "Dilan och Moa".

Insläpp 19.00