Back to All Events

Dilan och Moa kör livepod

Tisdagsklubben Bröd & Skådespel!

Dilan & Moa har tagit steget ur vardagsrummet och är redo att ta sig an ett nytt föremål för retrospektiv livscoaching: dig! Podcasten ”Dilan och Moa” görs av Dilan Apak och Moa Lundqvist (Tankesmedjan i P3, Humorhimlen med Dilan och Moa i P3) och utkommer en gång i veckan (om man med en gång i veckan menar lite då och då när det inte är för stressigt eller för mycket PMS). Efter ett år av att ha spelat in sin podcast i trygghet i Dilans vardagsrum tog de steget och började möta sin publik live för att generöst dela med sig av allt de lärt sig under sina år i den mentala puberteten.

Nu är det dags igen på självaste luciadagen och alla är välkomna att få lite jullivscoachning! Alla har erfarenhet av socialt svåra situationer eller allmänna misslyckanden, men alla har inte möjlighet att få livscoachning i retrospekt av södra Malmös mest kända ångestpoddare.

Bli en av de lyckliga! Kom på liveinspelad livscoachningspod, köp en öl och upplev när sociala mysteriers dunkla dimmor skingras i ”Dilan & Moa möter: Folket - JULSPECIAL"

 

Pris 100 kr
Datum: 13 december
Tid: 20.00 (Båten öppnar kl. 19.00)

OBS! Picknickföreställning. Bröd ingår i biljettpriset.

http://www.kulturcentralen.nu/evenemang/dilan-moa-moter-folket-julspecial

Earlier Event: December 7
Det Nya Tråkiga - Umeå på Klubb Fanny
Later Event: November 3
Livepod Göteborg, Henriksberg