Back to All Events

Det Nya Tråkiga - Umeå på Klubb Fanny

Det nya tråkiga är en föreläsningsshow av och med Dilan Apak och Moa Lundqvist (självtitulerade historiker och samtidsforskare) om generationsforskning kring 90-talister. För första gången i världshistorien uttalar sig två 90-talister om myterna, idéerna och vetenskapen kring generationen som helt enkelt kommit att kallas “the new boring”. Varför vill 90-talister inte dricka sprit i enorm utsträckning? Hur påverkades generationen av “Sunset Beach?” Och finns det något samband mellan Sovjets fall och den ångest 90-talister får efter gymnasiet? Svar på detta och mycket mer erbjuds i den kanske viktigaste showen på flera generationer.

Den 21 september drar Klubb Fanny igång under ledning av Umeåkomikern Tora Larsson, både nya lokala förmågor och kända komiker bjuder in till skrattfest.

Med DJ Cajsa Winge som pumpar ut musik mellan akterna blir Klubb Fanny ditt självklara avbrott i vardagen.

Kom i god tid för att få plats!

Tid: 19.00 (Showstart 20.00)

Pris: GRATIS - Begränsat antal platser!

Plats: Studion, Umeå Folkets Hus.

http://www.fannystandup.com/klubb-fanny.html

Earlier Event: October 29
Det Nya Tråkiga - Malmö
Later Event: December 13
Dilan och Moa kör livepod